ЛАЖОВ СНС-а Чачак – „ОД ЗЛА ОЦА И ЈОШ ГОРЕ МАЈКЕ“

 

Речник који употребљава  СНС Чачак је њихово огледало и у њему се огледају управо њихови лажови „од зла оца и још горе мајке“. Свако ће по нечему бити упамћен.

Да ли смо ми изнели лаж или истину, читајте на порталу

http://www.dzenarika.net/1-200-amandmana-protiv-novog-skupstinskog-poslovnika/

То није наша изјава.Видите чија је…Само треба бити писмен и прочитати.

Политичко насиље и покушај преваре у режији шефа одборничке групе СНС-а Александра Максимовића и реализацијe наивног председника Скупштине Игора Трифуновића одиграло се пред очима свих нас . Да ли је неко покварени лажов и ко је наивни страдалник видели су сви… Мозак операције „ од зла оца и још горе мајке“ нек размишља шта му је чинити. Ми, обични, не привиђамо сукобе и немамо интереса да се бавимо сукобима, расцепима, струјама ни СНС-а Чачак, а ни било које друге странке. Шта значи изјава вашег одборника г. Раденка Луковића за локални медиј:

„Мислим да се председник Скупштине није најбоље снашао.Водити Скупштину у једном парламенту,где ми стварно имамо јаку опозицију, није лако.“ Тумачите сами или у друштву оних које то интересује. Интерес групе грађана „др Александар Радојевић- За напреднији Чачак“ није да анализира вашу унутарстраначку „интиму“. А да ли је та изјава показатељ јединства или расцепа у вашој странци…Можда је и то одраз вашег „јединства“… А можда је неко само „намирисао крв“….

Ко „мирише крв“, ко је задовољан, а ко жели више у СНС-у Чачак видите међу собом. У нашим редовима нећете  имати ни подстрекаче, ни навијаче.

 

За вечерашњи епилог у Скупштини града Чачка криви сте сами. Режију сте правили без нас…Успешна режија је привилегија великана….Имајте то у виду…!

 

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s